Kjøkkenoppussing

Vi setter pris på invitasjonen inn i ditt hjem og ser at din familie kommer til å leve med resultatet av vårt arbeid. Våre design, konstruksjon og installasjons eksperter vet hvordan de skal høre etter og jobbe med dine ønsker i tankene.

Vi tilbyr kjøkkenoppussing serivcer i Oslo og omegn. La oss gjøre om hele kjøkkenet ditt og gjøre det du kjøkkenet du allere had om til ditt ønskede matlagingsområde! Vi kaller det "PR DESIGN Ombygging", men det vi egentlig mener er fullstendig rekonstruksjon.

Det er på tide å gjøre om kjøkkenet ditt til det rommet du alltid ønsket at det skulle være. Våre designere vil jobbe med deg gjennom hele fullføringen av prosjektet. Vi hjelper deg å planlege, designe og lage et nytt kjøkken som passer ditt liv og ditt budsjett. Vi tilbyr alle kjøkkentjenester: planlegging, designing, 3D visualisering, konstruering og installasjon.

Close This website uses cookies collected for statistical purposes and used for the proper operation of the website. Conditions for storage or access cookies, you can change your browser settings - failure to change the browser settings, you consent to the saving.